Väri kynttiläsarja Anno Coloria 25cm Turkoosit, Siniset ja Vihreät sävyt 5

6,80 

Kynttilä Anno Coloria 25 cm Korkeus n. 25 cm, pohjan läpimitta n. 5 cm ja paloaika n.30 h Kynttilätalon Käsintehty Anno-Coloria kynttilä palaa rauhallisella, tasaisella ja valaisevalla liekillä. 100% kasvipohjainen steariini ja puhdas puuvilla sydänlanka mahdollistaa mahdollisimman puhtaan savuttoman palamisen. Jokaisen kynttilän pinta on uniikki, kahta ihan samanlaista ei ole. Kynttilän valo on tunnelmallinen ja rauhoittava. Pehmeä valo rauhoittaa mielen ja tilan. Kynttilän tarina on 5000 vuotta vanha ja se on kantanut tähän päivään asti. Kynttilä kotiin, arkeen ja juhlaan, kynttilä on lahja iloon ja suruun. Aito kynttilä vaatii aina siistimistä tarvittaessa.

Category:

Kuvaus

Kynttilä Anno Coloria 25 cm
Korkeus n. 25 cm, pohjan läpimitta n. 5 cm ja paloaika n. 30 h
Kynttilätalon Käsintehty Anno-Coloria kynttilä palaa rauhallisella, tasaisella ja valaisevalla liekillä. 100% kasvipohjainen steariini ja puhdas puuvilla sydänlanka mahdollistaa mahdollisimman puhtaan savuttoman palamisen. Jokaisen kynttilän pinta on uniikki, kahta ihan samanlaista ei ole. Kynttilän valo on tunnelmallinen ja rauhoittava. Pehmeä valo rauhoittaa mielen ja tilan. Kynttilän tarina on 5000 vuotta vanha ja se on kantanut tähän päivään asti. Kynttilä kotiin, arkeen ja juhlaan, kynttilä on lahja iloon ja suruun. Aito kynttilä vaatii aina siistimistä tarvittaessa.

Lisätiedot

Turkoosit, Siniset ja Vihreät sävyt

Turkosi, Vaalea turkoosi, Tumma sininen, Sininen, vaalea sininen, Tumma vihreä, Sammaleen vihreä, Kevää/kesän vihreä, Mintun vihreä