Käsityötä vuodesta 2002

tarinamme

Käsintehdyssä kynttilässä on kosketus jäljellä

Vuonna 2002 sisarusten elektroniikka-alan työt karkasivat Pudasjärveltä Ouluun. Kun ei ollut haluja mennä perässä, piti keksiä tekemistä omalta paikkakunnalta. Saimme ajatuksen alkaa toteuttaa ammatiksemme intohimoamme, käsityötä.

Kuusamontien varrella (VT20) sijaitseva Kynttilätalo palvelee meitä sekä tuotantotilanamme että myymälänä. Sijainti on helppo myös ohikulkeville turisteille ja Kynttilätalon takaa avautuva maisema ehdottomasti näkemisen arvoinen!

Meille kynttilöissä tärkein asia on niiden palo-ominaisuudet: kynttilöiden on palettava puhtaalla, vakaalla ja savuamattomalla liekillä. Siihen päästään, kun kynttilän raaka-aineet ja muoto ovat oikeassa suhteessa toisiinsa. Hyvälaatuinen kynttilä on myös ekologinen: sillä on pitkä paloaika eikä se ole ongelmajätettä.

Kaikki kynttilät ovat alusta alkaen meidän itsemme suunnittelemia. Inspiraatio syntyy usein Pohjois-Pohjanmaan kauniista luonnosta. Meillä on oma mallisto, jonka tunnetuimpia merkkejä ovat poltettaessa kauniisti pitsiintyvä Aurora ja värikäs Anno Coloria, jonka pinta on ainutlaatuinen – kukaan muu ei valmista samalla tekniikalla.

Kynttilä on nykyisin myös ympärivuotinen sisustuselementti, ja meidänkin valikoimissa on tällä hetkellä noin 30 värisävyä. Asiakkaille tehdään myös tilausvärjäyksiä toiveiden mukaan esimerkiksi hääkattauksiin.

Uskomme käsintehdyn kynttilän taikaan. Siinä on kosketus jäljellä!

Sinikka Irrottelemassa pajan puolella sydänkynttilöitä muuoteista
Seija pakkaamassa asiakkaalle sellofaani kynttiläpaketteja
Shopping Cart